Här hittar du allt du behöver veta om Semaglutid

Semaglutid

Frågor & Svar

Vi förstår att det kan komma många frågor vad gäller köp av receptfri Semaglutid, för att ge dig en bekväm köpupplevelse har vi valt en mängd frågor som våra kunder frekvent ställer oss. Läs nedan för att förhoppningsvis hitta svar på din fråga!

Hur ser leveransen ut?

Leveransen skickas normalt med Postnord inom 24h efter att betalning är bekräftad. Vi postar paket alla helgfria vardagar, året runt och skickar alla försändelser i väldigt diskreta brev som ser ut att komma från vilken e-handelsbutik som helst.

Behöver jag inte ha recept?

Vi förstår att vissa kunder kan uppleva svårigheter att skaffa recept, och därför valt att göra det möjligt att köpa receptbelagda varor direkt från oss utan denna krav på recept.

Vi vill påpeka att vi fortfarande följer strikta riktlinjer och kvalitetsstandarder för att säkerställa säkra och effektiva produkter!

Vilka betalningsalternativ finns det?

Vi accepterar betalningar med kreditkort eller bitcoin. När du gör ditt köp har du möjlighet att välja det betalningsalternativ som passar dig bäst. Vi erbjuder bekvämligheten med traditionella kreditkort samt den digitala anonymiteten hos bitcoin.

Tveka inte att kontakta vår kundtjänst om du har några frågor eller behöver ytterligare hjälp vid betalningen.

Är det äkta Ozempic och Mounjaro ni säljer?

Nej, vi säljer inte för varumärkena Ozempic eller Mounjaro. Vi säljer en generisk variant som innehåller exakt detsamma verksamma ämnen, nämligen Semaglutid och Tirzepatid. Vår generiska variant tillhandahålls som en del av vårt samarbete med Idenex, och våra produkter är identiska med dem som finns tillgängliga på alla receptfria Semaglutid hemsidor. Vi vill betona att alla våra produkter är labbtestade och har beprövats av ett stort antal användare.

Har du inte fått din beställning?

Har du inte mottagit din beställning inom 10 arbetsdagar efter att du har genomfört betalningen, var vänlig och kontakta oss på [email protected].

Vi finns här för att hjälpa dig!

Ibland kan förekomma fördröjningar med Postnord, särskilt under vissa perioder. Från 2023 har de infört en ny rutin där brev levereras varannan dag. För att ta reda på vilken dag din leverans är schemalagd kan du använda deras tjänst ’ sök utdelningsdag ’ på deras hemsida.

Vi tackar för ditt tålamod och ser fram emot att hjälpa dig att lösa eventuella frågor eller bekymmer angående din beställning.

Jag får inget svar på mailen

Om du inte har mottagit svar från oss, vänligen undersök din inkorg för skräppost. Om du inte finner några svar där, vänligen ta kontakt med oss på nytt och överväg att använda en krypterad e-posttjänst som Protonmail eller Tutanota. Vi har noterat att vissa e-mejl som kommer från ex. Gmail eller Hotmail kan ibland hindra våra meddelanden från att nå fram till våra kunder.

Att tänka på med GLP1

När du funderar på att GLP 1 köpa för att stödja din hälsoplan, är det viktigt att förstå vad GLP-1-receptoragonister är och hur de kan påverka din kropp. GLP-1, eller Glucagon-Like Peptide-1, är en typ av medicin som används för att behandla tillstånd som typ 2-diabetes och fetma. Dessa läkemedel fungerar genom att öka insulinfreisättningen och sänka blodsockret, samtidigt som de bidrar till viktminskning genom att minska aptiten och öka mättnadskänslan. Innan du beslutar dig för att köpa GLP 1, är det viktigt att konsultera en läkare för att säkerställa att det är rätt behandlingsalternativ för dig, speciellt med tanke på att dessa läkemedel normalt kräver recept.

Dessutom bör du vara medveten om att det finns olika typer av GLP-1-receptoragonister, såsom Semaglutid och Liraglutid, vilka kan variera i effekt och användning. Genom att göra en välgrundad beslut kan du säkerställa att du väljer ett GLP 1-alternativ som bäst passar dina individuella hälsobehov.

Hur doserar man Semaglutid för viktminskning?

Semaglutidbehandlingen börjar med en inledande dos, som sedan stegvis ökas över en period på en till fyra veckor. Denna initiala fas följs av en övergång till en stabil underhållsdos för att upprätthålla behandlingens effektivitet. För att ge en tydlig överblick över doseringsplanen under de olika veckorna, presenterar vi här en tabell som illustrerar doserna under denna tidsperiod:

Vecka

Dos (mg)

1 – 4

0.25

5 – 8

0.5mg

9 – 12

1mg

13 – 16

1.7mg

Över 17

2.4mg (underhållningsdos)

semglutid

Räkna ut din viktnedgång

Skriv in din vikt för att räkna ut din ungefärliga viktnedgång under en 7 veckor behandling med fem milligram Tirzepatide per vecka.


Våran vision vad gäller receptfritt Semaglutid

I samarbete med väletablerade producenter som har samma vision om att göra semaglutid tillgängligt utan recept, har vi  skapat en möjlighet att erbjuda Semaglutid till kunder i Sverige.

Detta partnerskap med Idenex har möjliggjort en smidig import av semaglutid, vilket i sin tur har gett oss möjlighet att erbjuda produkten till våra svenska kunder.

Idenex, vår samarbetspartner och leverantör, är välkända för sin höga kompetens och engagemang inom branschen. Tillsammans strävar vi efter att möta kundernas behov och önskan om tillgänglighet till semaglutid utan något krav på recept.

Vi är stolta över att kunna erbjuda denna produkt till våra kunder och ser fram emot att fortsätta samarbeta med pålitliga producenter för att säkerställa högkvalitativa och tillgängliga alternativ för dem som söker Semaglutid i Sverige.

Vår strävan är att göra viktiga behandlingsalternativ med hjälp av Semaglutid, att finnas tillgängliga för alla som behöver de på ett smidigt och ansvarsfullt sätt.

Hittar du inte svar?

Kontakta oss på [email protected] eller skriv till oss via chatten så hjälper vi dig med ditt ärende.